2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Sonu İşlemleri Duyurusu

31-10-2022

Sevgili öğrenciler,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Sonu İşlemlerinin (Büro ve Şantiye Stajı) tamamlanabilmesi için aşağıdaki yönergeyi takip ediniz:

11 Kasım 2022 Cuma günü saat 13.00’a kadar staj yapılan firma/ofis ve yetkili kişi tarafından imzalanan “Öğrenci Pratik Çalışma ve Staj Fişi” formunu yayınlanan listelere göre sorumlu olan staj komisyonu üyesine teslim ediniz. Formu teslim etmeden önce taratarak dijital olarak saklayınız. Verilen tarihe kadar ISLAK İMZALI formu “elden” teslim etmeyen öğrencilerin staj defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

-11 Kasım 2022 tarihinden itibaren SAKAİ şubeleri aktif hale gelecektir. “Öğrenci Pratik Çalışma ve Staj Fişi”ni elden teslim eden öğrencilerin 11 Kasım 2022 – 18 Kasım 2022 tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri SAKAİ şubesinde açılan ödev sekmesine yüklemeleri gerekmektedir:

Staj Defteri

Öğrenci Pratik Çalışma ve Staj Fişinin dijital taranmış dosyası