DEÜ Mimarlık Fakültesi 2020 ve 2021 Yılı Mezuniyet Katılım Duyurusu

26-08-2021

DEÜ Mimarlık Fakültesi 2020 ve 2021 Yılı Mezuniyet Katılım Duyurusu

Mezuniyet törenine kesin katılım kaydı için web sitemizde yer alan formları 01.09.2021 tarihine kadar doldurup imzalayarak, deumimarlikmezuniyet@gmail.com adresine göndermiş olmanız gerekmektedir.

Mezuniyet törenimiz 20 Eylül Pazartesi 17.00’da Fakültemiz ön bahçesinde gerçekleştirilecektir. Pandemi kuralları gereği törenimize mezunlarımız dışında katılım alamıyoruz. Mezuniyet törenimiz daha sonra fakülte YouTube kanalında yayınlanacaktır.

Provamız 16 Eylül Perşembe 10.00’da yine Fakültemiz bahçesinde olacaktır. Katılımınız tören için önem arz etmektedir.

Mezuniyete katılım için 2021 yılı mezunlarından güz dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olmaları şartı aranmaktadır.

Cübbe ve kepler Fakültemiz ayniyat saymanlığından öğrenci kimliği karşılığında alınabilir. Bunun için son tarih prova günüdür.

Mezuniyet Katılım Formu İçin Lütfen Tıklayınız!