Mimarlık Fakültesi 2021-2022 Kurumlararası Genel Not Ortalaması ile Yatay Geçiş Ön Başvuru Sonuçları

18-08-2021

Öğrenci Listeleri için tıklayınız:

Önemli Hususlar
• Ekte yer alan listelerde, yalnızca ön başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınava alınacaktır.
• Eksik ya da görüntülenemeyen belgelere / sistem hatalarına ilişkin birimimizin herhangi bir sorumluluğu bulunmayıp bu konuda işlem yapılamamaktadır.
• Adayların sınavda mutlaka fotoğraflı bir kimlik belgesi beyan etmeleri gerekmektedir.
• Ayrıca yazılı sınavda ihtiyaç duyacakları A4 boş kağıt, kalem vb. ihtiyaçlarını temin etmeleri beklenmektedir.
• Sınav 20 Ağustos Cuma günü 10:00’da Fakültemizde yapılacaktır.
• Sınav yerleri, listelerde belirtilmiş olup Fakültemiz içinde sınav günü gerekli yönlendirmeler yapılacaktır.
• Sınav sonuçlarına göre genel not ortalaması ile yatay geçiş ardından hak kazanan öğrenciler Yatay Geçiş takvimi doğrultusunda sayfamızda duyurulacaktır. Merkezi Yerleştirme kapsamındaki başvurular da aynı tarihte ilan edilecektir.