Ulusal Staj Programı Duyurusu

07-11-2022

Ulusal staj programı başvuru adımları

Ulusal staj programı 2023 sıkça sorulan sorular

USP genel bilgi notu

“Ulusal Staj Programından onay aldığınız tüm başvurular için, ayrıca Bölümlerin staj duyurularını takip etmek ve ilgili komisyona başvuru yapmak zorunludur!”

Değerli Öğrencimiz,

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile “Ulusal Staj Programı” Başlıyor.  Kamu kurum/kuruluşlarının staj imkânlarını sunduğu tek adres olan “Ulusal Staj Programı” na kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden 18 Ocak 2023 tarihine kadar başvurabilirsiniz.

Gençlerimizin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına gerçekleştirilen bu programa başvurarak stajyer havuzundaki yerinizi alın ve işveren kuruluşların size ulaşmasını sağlayın.

Başvuru koşullarını öğrenmek, detaylı bilgilere ulaşmak ve başvurunuzu tamamlamak için kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Merak ettiğiniz konularla ilgili, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğüne danışabilirsiniz.

Adres:

Öğrenci Aktivite Merkezi (UnivercityPark) / DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi