VII. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu

14-06-2021

UDEF (Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu), Samsun Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi iş birliğinde VII. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecektir. Sempozyuma Türkiye`de öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ve diğer tüm araştırmacıların Sosyal ve Beşeri Bilimler, Fen ve Mühendislik Bilimleri ile Uluslararası Öğrencilik Çalışmaları ana başlıkları altında katkı sunmaları hedeflenmektedir. Sempozyum Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve diğer yurtiçi ya da yurtdışı üniversitelerde eğitim görmekte olan lisans ve lisansüstü yabancı uyruklu öğrenci ve yabancı uyruklu öğretim elemanlarının iştirakini özellikle hedeflemektedir. Sempozyum programına kabul edilen öğrencilere ve araştırmacıların ulaşım, konaklama, üç öğün yemek ve sempozyumun son oturumundan sonra şehirde yapılacak olan kültür gezisi organizasyon ve sponsor kurumlar tarafından karşılanmaktadır. Sempozyum için hiçbir katılım ücreti alınmamaktadır. Yurtdışından katılmak isteyen araştırmacıların yol masrafları karşılanmamakla birlikte diğer masrafları organizasyon ve sponsor kurumlar tarafından karşılanmaktadır. Sempozyumda sunulan bildiriler daha sonra bildiri kitabı, derleme kitap ve dergide basılacak olup, katılımcılara katılım belgesi ve sertifika takdim edilecektir.

Sempozyum Adresi: http://www.internationalstudentsymposium.com/sempozyum