🏆 “Create in İzmir” Yaratıcı Kent Teknolojileri Ideathon’unda Birincilik Kazanan Ekipteki DEÜ Şehir ve Bölge Planlama Öğrencilerimizi Kutluyoruz!

11-09-2024

İzmir İnovasyon ve Teknoloji tarafından düzenlenen Yaratıcı Kent Teknolojileri temalı Ideathon’da, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencilerinden oluşan 4 kişilik ekip birincilik ödülünü kazanmıştır. Bu başarı, kent teknolojilerinde yaratıcılığı teşvik etmeye yönelik geniş çaplı bir çabanın parçasıdır.
Kültürel Mirasları korumak amacıyla tasarlanan bu proje, Dijital İkizleme teknolojisini kullanarak Yangın Risk Analizi ve Veriye Dayalı Güvenlik önlemlerini içermektedir. Bu çalışma, geleneksel mirası en yeni teknolojilerle bütünleştirmeye yönelik üniversitenin taahhüdünü yansıtmaktadır.
İhsan Emre Çoban ve Beyza Yüksel, isimli öğrencilerin emekleri ve gösterdikleri üstün performanslar dolayısıyla tebrik eder kendilerine, projedeki özverili çalışmaları ve elde ettikleri başarı için teşekkür ederiz.