Mezuniyet Töreni Duyurusu

04-06-2022

Fakültemizin mezun olacak öğrencilerinin dikkatine !

28 Haziran günü sabah 09.00’da prova, aynı gün akşam 19.00’da mezuniyet töreni DEÜ Tınaztepe amfisinde gerçekleşecektir. Mezuniyete katılacak öğrencilerin bölüm temsilcilerine isimlerini 10 Haziran saat 13.00 e kadar bildirmesi gerekmektedir. Cübbe alımları için fakültemizin idari ve mali işler biriminden Serkan beye 27 haziran 17.30’ a kadar müracaat edilmesi gerekmektedir.

Not: Sorularınızı bölüm temsilcileri aracılığıyla iletiniz. Aksamalar yaşanmaması için tarihlere hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

Kişisel verilerin korunmasına dair kanunla ilgili olarak açık rıza beyan formu doldurulup çıktısının imzalı hali cübbe almaya gelindiği gün Serkan beye bırakılacaktır. Cübbe alımları 22 Haziran itibariyle başlayacak olup 27 Haziran saat 17.30’da sonlanacaktır.

Açık Rıza Beyan Formu İçin Lütfen Tıklayın!