Yaz okulu işlemleri duyurusu

07-07-2021

YAZ OKULU BAŞVURULARI

Üniversitemiz Yaz Öğretimi Uygulama Esaslarının 11/2. Maddesi “Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri, Üniversitemiz bünyesinde yer alan diğer birimlerin ve diğer üniversitelerin yaz öğretimlerinden ders alabilmek için, ders alacakları kurumda derslerin başladığı tarihten önce, kayıtlı oldukları birimin dekanlığına/müdürlüğüne başvurması gerekir. Derslerin başlangıcından sonra başvuruda bulunan öğrencilerin başvuruları kabul edilmez. Öğrenciler ancak başvurularının kayıtlı oldukları birimin Yönetim Kurulları tarafından uygun görülmesi kaydıyla Üniversitemiz bünyesinde yer alan diğer birimlerin ve diğer üniversitelerin yaz öğretimlerine başvurabilirler. Yönetim Kurulunun onayı olmaksızın alınan dersler değerlendirmeye alınmaz.” (http://ogrenci.deu.edu.tr/yaz-oegretimi-uygulama-esaslar/) gereğince;

Üniversitemizin diğer fakültelerinde veya diğer üniversitelerde yaz okulunda ders almak isteyen Fakültemiz öğrencilerinin aşağıda belirtilen belgelerle Fakültemiz Dekanlığına başvuru yapmaları gerekmektedir.

1. Dilekçe
  2. Ders alınacak birimin yaz okulu takvimi-ders programı
  3. Alınacak ders(ler)in ders içerikleri

Fakültemiz Yönetim Kurulu Toplantıları, pandemi ve yaz dönemi olması nedeniyle rutin olarak yapılamadığından, öğrencilerimizin başvurularını erken yapmaları önemlidir.

Başvurusu Fakülte Yönetim Kurulunca onaylanan öğrencilerin başarı durumları, resmi olarak Dekanlığımıza ulaştığında otomasyon sitemine işlenecektir. Fakülte Yönetim Kurulunca onaylanmaksızın veya başvuru yapmaksızın yaz okulunda ders alan öğrencilerimiz başarılı olsalar dahi, notları geçerli olmayacaktır.

Başvurular;

• Fakülteye gelerek (belgelerin çıktılarının alınmış olması gerekir)
  • mimarlik@deu.edu.tr adresine e-posta yoluyla (dilekçenin imzalanarak taranmış hali, belgelerin pdf, word, excel formatında dijital hali eklenerek) yapılabilir.

Dilekçe örneği için lütfen tıklayın.